SIA-congres 2017: Pak de ruimte!

30 november 2017, De Woonindustrie in Nieuwegein

Praktijkgericht onderzoek van hogescholen is onderzoek met impact. Het heeft een grote rol in het oplossen van vraagstukken in de samenleving en het draagt bij aan het onderwijs van hogescholen. Met de deelnemers van het SIA-congres 2017 gingen wij op zoek naar nog meer ruimte voor dit onderzoek: hoe kunnen we ruimte nemen, ruimte creëren en de ruimte pakken die er is? Dit deden we in workshops, debatten, ontmoetingen en aan de hand van goede voorbeelden.

Programma

Het SIA-congres is voor iedereen die betrokken is bij praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Informatief en verrassend, met debatten, workshops, mooie voorbeelden van praktijkgericht onderzoek en volop ruimte voor ontmoeting. 

 

Bekijk de terugblik op het congres via dit social mediaverslag

 

Programma

9.30 uur    Inloop

10.15 uur  Plenair #1 met o.a. RAAK-award Parade

11.00 uur  Deelsessies ronde 1  

12.00 uur  Lunch (ga in gesprek met de RAAK-award genomineerden)

13.15 uur  Deelsessies ronde 2

14.30 uur  Deelsessies ronde 3:

 

  1. Praktijkgericht onderzoek: what's next?
  2. Design for change! 
  3. Onderzoekscommunicatie: Verleid de journalist  

15.15 uur  Pauze (ga in gesprek met de RAAK-award genomineerden)

15.45 uur  Plenair #2 met o.a. lector Reint Jan Renes en uitreiking RAAK-award

16.15 uur  Borrel

 

Deelsessies

Tijdens het congres kunt u in drie rondes kiezen uit 20 deelsessies. De sessies worden één keer gegeven. Vooraf inschrijven is niet nodig. Bekijk een overzicht van de sessies, inclusief korte beschrijvingen. 

 

RAAK-award

Ook is er ruim aandacht voor de tien RAAK-award genomineerden. Aan het eind van het congres maakt de jury bekend welk onderzoeksproject de award mee naar huis mag nemen. De deelnemers bepalen met elkaar wie de Publieksprijs wint. Stem nu al op uw favoriete project via onze Facebookpagina