SIA-congres 2020

Praktijkgericht onderzoek gaat door

Op 19 november kun je het SIA-congres live online volgen vanuit TivoliVredenburg. Een dag vol inspirerende sessies en ontmoetingen waarin alles draait om praktijkgericht onderzoek. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

foto: Jelmer de Haas

Ook in uitdagende omstandigheden weten juist praktijkgericht onderzoekers kansen te pakken door onderzoek en innovatie in en met de praktijk. Praktijkgericht onderzoek gaat door! Ook in het congres nemen we samen een stap verder in het leren van elkaar, netwerken verder uitbreiden en elkaar ontmoeten via nieuwe wegen. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 

 

 

 

Terugblik SIA-congres 2019

Over het congres

De winnaars van de Deltapremie vertelden op het congres hoe zij hun onderzoek organiseren. Daarnaast werden de winnaars van de RAAK-award bekend gemaakt. Er waren drie rondes deelsessies met workshops over alle facetten van praktijkgericht onderzoek.

 

Programma 2019

Workshops

In het workshopprogramma vonden sessies plaats rondom o.a. impact van onderzoek, internationalisering, het delen van kennis uit onderzoek, onderzoekscommunicatie, samenwerking mbo-hbo-wo.