Impuls City Deal Kennis Maken

De City Deal Kennis Maken is op 16 maart 2017 ondertekend. De City Deal versnelt samenwerking tussen hogescholen, universiteiten en gemeenten.

Wat is het?

De kennissteden die de deal hebben ondertekend streven naar een versnelling in het oplossen van maatschappelijke opgaven van steden door onderzoekers, docenten en studenten te betrekken. Zo wordt kennis beter benut en wordt de stad een (rijke) leeromgeving voor studenten. Talentontwikkeling, ondernemerschap én het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid van studenten staan daarbij voorop.
 

Voor wie is het?

Deze impulsregeling is een besloten call voor universiteiten of hogescholen die de City Deal Kennis Maken in 2017 of 2018 hebben ondertekend, of zich hebben aangesloten bij partijen die de City Deal Kennis Maken ondertekend hebben.

 

Wat kunt u aanvragen?

Per project waarbij universiteiten en hogescholen samen aanvragen kan maximaal € 50.000,- worden aangevraagd. Projecten waarbij alleen hogescholen betrokken zijn kunnen maximaal € 40.000,-  aanvragen. Dit geld is uitsluitend bestemd voor duurzame stimulering van de samenwerking tussen gemeenten en kennisinstellingen.

 

Wanneer kunt u aanvragen?

De sluitingsdatum voor indiening is dinsdag 30 oktober 2018, 14.00 uur, Nederlandse tijd.

 

Indienen via ISAAC

Log in in ISAAC en zoek de juiste regeling op. Bovenaan de pagina staat het aanvraagsjabloon; door daarop te klikken kun je het aanvraagformulier downloaden. Rechtsboven staat de knop ‘pagina acties’. Door daarop te klikken en vervolgens op ‘documenten’, is de handleiding en het begrotingsformat te downloaden. Kijk voor meer informatie over ISAAC op onze ISAAC-informatiepagina.

 

Waarop worden aanvragen beoordeeld?

De ingediende voorstellen worden beoordeeld op doeltreffendheid, haalbaarheid, doelmatigheid en effectiviteit. Zie voor een uitgebreide uitleg van de criteria en de manier van indienen de handleiding onderaan deze pagina. 
 

Heeft u een vraag?

Wilt u meer informatie over City Deal of heeft u een vraag? Neem dan contact op met:

Martje van Ankeren, programmamanager
E-mail: martje.vanankeren@regieorgaan-sia.nl
Telefoon: 06 - 57 74 19 97

 

Actuele documenten

Hieronder vindt u de handleiding en een voorbeeld van het aanvraagformulier en het begrotingsformat. Een regeling aanvragen doet u altijd via ISAAC, niet met behulp van onderstaande pdf-bestanden.

Handleiding City Deal najaar 2018

Download  (PDF,  425 kB)

Aanvraagformulier Impuls City Deal Kennis Maken najaar 2018 VOORBEELD

Download  (PDF,  770 kB)

Projectvoorstel Impuls City Deal Kennis Maken najaar 2018 VOORBEELD

Download  (PDF,  750 kB)

Begrotingsformat Impuls City Deal Kennis Maken VOORBEELD

Download  (PDF,  865 kB)
Documenten voorgaande ronde

Handleiding Impuls City Deal Kennis Maken voorjaar 2018

Download  (PDF,  302 kB)