City Deal Kennis Maken 2019

De City Deal Kennis Maken is op 16 maart 2017 ondertekend. De City Deal versnelt samenwerking tussen hogescholen, universiteiten en gemeenten.

Wat is het?

De kennissteden die de deal hebben ondertekend streven naar een versnelling in het oplossen van maatschappelijke opgaven van steden door onderzoekers, docenten en studenten te betrekken. Zo wordt kennis beter benut en wordt de stad een (rijke) leeromgeving voor studenten. Talentontwikkeling, ondernemerschap én het stimuleren van maatschappelijke betrokkenheid van studenten staan daarbij voorop.

 

 

Voor wie is het?

Deze regeling is een besloten call voor hogescholen of universiteiten die de City Deal Kennis Maken in 2017 of 2018 hebben ondertekend en werken vanuit een gezamenlijke strategische agenda.

 

 

Wat kunt u aanvragen?

De maximaal aan te vragen subsidieomvang is € 100.000,-, waarbij de partners per City Deal stad gezamenlijk aanvragen. De looptijd van de subsidieperiode is 24 maanden. Inzet van subsidie buiten de looptijd is niet mogelijk. Het beoogde project dient te starten tussen 1 januari 2020 en 1 april 2020.

 

 

Wanneer kunt u aanvragen?

Aanvragen in ISAAC kan vanaf 1 augustus 2019. Aanvragen kunnen worden ingediend tot uiterlijk dinsdag 15 oktober 2019, 14.00 uur Nederlandse tijd. Aanvragen die na de deadline worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. Er vindt voor deze regeling géén herkansingsmoment met indiening op een ander moment plaats.

 

 

Indienen via ISAAC

Log in in ISAAC en zoek de juiste regeling op. Bovenaan de pagina staat het aanvraagsjabloon; door daarop te klikken kunt u het aanvraagformulier downloaden. Rechtsboven staat de knop ‘pagina acties’. Door daarop te klikken en vervolgens op ‘documenten’, is de handleiding en het begrotingsformat te downloaden. Kijk voor meer informatie over ISAAC op onze ISAAC-informatiepagina.

 

 

Waarop worden aanvragen beoordeeld?

De ingediende voorstellen worden beoordeeld op doeltreffendheid, netwerkvorming en projectplan. Zie voor een uitgebreide uitleg van de criteria en de manier van indienen de handleiding onderaan deze pagina. 

 

Heeft u een vraag?

Wilt u meer informatie over City Deal of heeft u een vraag? Neem dan contact op met:


Rowinda Appelman, programmamanager
E-mail: rowinda.appelman@regieorgaan-sia.nl
Telefoon: 06 - 42 56 94 17

 

 

Actuele documenten

Hieronder vindt u de handleiding. Vóór 1 augustus 2019 wordt ook een voorbeeld van het aanvraagformulier en het begrotingsformat op deze pagina gepubliceerd. Een regeling aanvragen doet u altijd via ISAAC, niet met behulp van onderstaande pdf-bestanden.

 

Handleiding City Deal Kennis Maken

Download  (PDF,  421 kB)