L.INT

Lectorposities bij instituten

De L.INT-regeling verbindt het onderzoek van hogescholen met dat van onderzoeksinstituten. De verbinding van fundamenteel onderzoek met praktijkgericht onderzoek versterkt de kennis- en innovatieketen en biedt perspectief voor onderzoekers en studenten.

Wat is het?

L.INT maakt een lectorpositie voor 4 jaar bij een hogeschool én een instituut mogelijk. Voor de positie komen docent-onderzoekers, senior onderzoekers of lectoren met een huidige aanstelling niet groter dan 0,2 fte in aanmerking. Hogeschool en instituut dragen in cash en/of in kind bij en ook private partijen participeren. De samenwerking sluit aan bij de onderzoekagenda’s van zowel instituut als hogeschool. 

 

Voor wie is het?

De hoofdaanvrager is een hogeschool. Het instituut waarmee wordt samengewerkt is mede-aanvrager. In de handleiding onderaan deze pagina staat een overzicht van de instituten die in aanmerking komen. 

 

Wat kunt u aanvragen?

Het beschikbare budget voor deze call is € 3,6 miljoen. 

Per lectorpositie kan maximaal € 200.000,- worden aangevraagd.  

 

Wanneer kunt u aanvragen?

Deze call werkt met ophaalmomenten. Alle aanvragen die op onderstaande momenten zijn ingediend in ISAAC, worden die dag opgehaald en getoetst op ontvankelijkheid. 

Ophaalmomenten: 

  • 7 mei 2020, 14.00 uur
  • 8 sept. 2020, 14.00 uur
  • 1 dec. 2020, 14.00 uur
  • 2 februari 2021, 14.00 uur (tevens sluitingsdatum)

De beoordelingscommissie van L.INT vergadert op 15 oktober 2020 naar aanleiding van het ophaalmoment van 8 september 2020.

 

Waarop worden aanvragen beoordeeld?

De ingediende aanvragen worden beoordeeld op de kwaliteit van de invulling van de lectorpositie en de kwaliteit van de onderzoeksactiviteiten.

 

Indienen via ISAAC

> Direct naar L.INT in ISAAC

 

Log in in ISAAC om vervolgens via bovenstaande link direct op de juiste pagina te komen. Bovenaan de pagina vindt u het aanvraagsjabloon; als u daarop klikt kunt u het aanvraagformulier downloaden. Rechtsboven vindt u de knop ‘pagina acties’. Als u daarop klikt en vervolgens op ‘documenten’, kunt u de handleiding en het begrotingsformat downloaden. Kijk voor meer informatie over ISAAC op onze ISAAC-informatiepagina.

 

Heeft u een vraag?

Wilt u meer informatie over L.INT of heeft u een vraag? Neem dan contact op met:

 

Maartje Harmelink, programmamanager
E-mail: maartje.harmelink@regieorgaan-sia.nl 
Telefoon: 06 - 22 63 10 96

 

Documenten

Hieronder vindt u de handleiding en voorbeelden van formulieren die u gebruikt voor het doen van een aanvraag. Een aanvraag indienen doet u altijd via ISAAC met de daar gepubliceerde en actueelste formulieren.

 

Call for proposals L.INT-regeling indieningsronde 2021

Download  (PDF,  659 kB)

Aanvraagformulier L.INT-regeling indieningsronde 2021 - voorbeeld

Download  (PDF,  963 kB)

Trajectvoorstel L.INT-regeling indieningsronde 2021 - voorbeeld

Download  (PDF,  891 kB)

Begrotingsformat L.INT-regeling indieningsronde 2021 - voorbeeld

Download  (PDF,  762 kB)