Een aanvraag indienen via ISAAC

Wilt u een financieringsaanvraag indienen? Dit kan alleen via het online aanvraag- en rapportagesysteem van NWO: ISAAC.

Voor het eerst een aanvraag indienen via ISAAC?

Om een aanvraag in te kunnen dienen via ISAAC heeft u een account nodig. U vraagt het account online aan via de accountpagina. Doe dit minimaal 2 dagen voor het indienen van uw aanvraag. Dit om eventuele aanmeldproblemen op tijd te kunnen verhelpen. Een ISAAC-account is persoonlijk en dient op de naam van de projectleider van de aanvraag te staan. Het indienen kan dus alleen via het account van de hoofdaanvrager/projectleider van het onderzoeksconsortium. Staat het account op naam van de subsidiecoördinator? Houdt u er dan rekening mee dat hij of zij formeel aanspreekpunt is en dat alleen hij of zij de projectcorrespondentie ontvangt.
 

Hulp bij ISAAC

Bij technische vragen over het gebruik van ISAAC kunt u contact opnemen met de ISAAC helpdesk. Mocht u er met de handleiding niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de ISAAC helpdesk. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, via telefoonnummer 020 - 346 71 79. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via isaac.helpdesk@nwo.nl. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een reactie.
 

Direct naar de juiste link in ISAAC

Als u bij onze regelingen kijkt, vindt u een directe link naar de betreffende regeling in ISAAC. U kunt ook eerst via de ISAAC-homepage inloggen en de handleiding lezen (onder het help-menu). In ISAAC zoekt u vervolgens de juiste regeling als u een aanvraag wilt  indienen.