L.INT

Lectorposities bij de NWO-instituten

De regeling Lectorposities bij de NWO-instituten (L•INT) stimuleert het leggen van verbindingen tussen fundamenteel en praktijkgericht onderzoek met als doel innovatie te versnellen en bij te dragen aan de human capital agenda. Dit doet de regeling door lectorposities bij de acht NWO-instituten (AMOLF, ASTRON, CWI, Differ, Nikhef, NIOZ, NSCR en SRON) te financieren.

Wat is het?

Met L•INT kan een lector naast een aanstelling bij een hogeschool 4 jaar aan de slag bij een NWO-instituut. Hogeschool en instituut dragen in kind bij en ook private partijen participeren. Ze gaan een samenwerking aan die aansluit bij de onderzoekagenda’s van zowel instituut als hogeschool. Daarnaast sluit de samenwerking aan bij de relevante topsectoragenda.

 

Voor wie is het?

Zowel een hogeschool als een NWO-instituut kan hoofdaanvrager zijn. Bij het samenwerkingsverband tussen de hogeschool en het instituut kunnen andere hogescholen en private partijen aansluiten. De aanvraag wordt opgesteld onder verantwoordelijkheid van een lector, of een senior onderzoeker. Deze lector kan de lector zijn die bij zowel hogeschool als instituut gaat werken.

 

Wat kunt u aanvragen?

Het beschikbare budget voor deze call is € 750.000,-.

Per lectorpositie kan maximaal € 187.500,- worden aangevraagd voor een looptijd van vier jaar.

 

Wanneer kunt u aanvragen?

De call for proposals L•INT 2018-2019 sluit dinsdag 26 november 2019, 14.00 uur Nederlandse tijd.

 

Waarop worden aanvragen beoordeeld?

De ingediende aanvragen worden beoordeeld op de kwaliteit van de invulling van de lectorpositie en de kwaliteit van de onderzoeksactiviteiten.

 

Indienen via ISAAC

> Direc naar L.INT in ISAAC. 

 

Log in in ISAAC om vervolgens via bovenstaande link direct op de juiste pagina te komen. Bovenaan de pagina vindt u het aanvraagsjabloon; als u daarop klikt kunt u het aanvraagformulier downloaden. Rechtsboven vindt u de knop ‘pagina acties’. Als u daarop klikt en vervolgens op ‘documenten’, kunt u de handleiding en het begrotingsformat downloaden. Kijk voor meer informatie over ISAAC op onze ISAAC-informatiepagina.

 

Heeft u een vraag?

Wilt u meer informatie over L•INT of heeft u een vraag? Neem dan contact op met:

Marcus van Leeuwen, programmamanager
E-mail: marcus.vanleeuwen@regieorgaan-sia.nl 
Telefoon: 06 – 12 25 32 27

 

Documenten

Hieronder vindt u de handleiding behorende bij deze call. 

Handleiding L.INT 2018-2019

Download  (PDF,  285 kB)