31 januari 2019

Voorlichtingsbijeenkomst Nationale Wetenschapsagenda op 4 april

Regieorgaan SIA en het NWA-programmabureau (beide NWO) organiseren op 4 april 2019 een voorlichtingsbijeenkomst over de Nationale Wetenschapsagenda. De bijeenkomst richt zich vooral op de deelname van hogescholen in de NWA en de rol van praktijkgericht onderzoek in een NWA-onderzoeksconsortium.

Tijdens de bijeenkomst worden het NWA-programma en de verschillende NWA-calls plenair toegelicht. Voorzitter van de beoordelingscommissie Wiebe Bijker is daarnaast aanwezig om een inkijkje te geven in de werking van het beoordelingsproces bij de NWA-ORC call.

 

Vragencarrousel

Het tweede deel van de bijeenkomst bestaat uit een vragencarrousel. U kunt als deelnemer aanschuiven bij verschillende tafels en uw vragen stellen over onder andere de NWA-calls, matchmaking en de financiƫn en administratie rondom een aanvraag.

 

Programma

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in de Jaarsbeurs MeetUp in Utrecht (Beatrixgebouw).
 

13.00 uur                    Inloop met koffie en thee

13.30 uur                    Plenair deel

14.45 uur                    Pauze

15.00 uur                    Vragencarrousel

16.30 uur                    Netwerkborrel

17.30 uur                    Einde bijeenkomst

 

Aanmelden

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst doe u via het aanmeldformulier op onze website. Dit kan tot en met uiterlijk 25 maart 2019.

 

Dien uw vragen in

Wij bereiden ons graag goed voor op de vragen die u heeft. Daarom kunt u op het aanmeldformulier alvast uw vragen over de NWA aan ons doorgeven.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Marcus van Leeuwen, programmamanager bij Regieorgaan SIA, via marcus.vanleeuwen@regieorgaan-sia.nl.

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht