10 september 2018

Vacature programmamanager GoChem

Voor het nieuwe, landelijke GOCHEM-programma zoeken we per 1 november a.s. een enthousiaste en ondernemende programmamanager.

GoChem

Het landelijke GoChem-programma is een nieuwe publiek-private samenwerking. GoChem fungeert als innovatieversneller voor de groene chemie in het mkb in samenwerking met de hele kennisketen van hbo, TO2s en wo. Het programma schept randvoorwaarden en verbetert en versnelt de toegang tot kennis, kapitaal, talent en ondersteuning voor mkb georiënteerde R&D- en innovatieprojecten.

 

GoChem heeft als doel heeft om vraaggestuurde mkb-innovatiesamenwerking op het terrein van de groene chemie te stimuleren en versterken. Daartoe wordt momenteel een programma(organisatie) opgezet, in eerste instantie voor een pilotperiode van 2 jaar, maar met de intentie om daarna gecontinueerd te worden.

 

De gehele vacature staat op de website van NWO. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bas Allart, kwartiermaker GoChem (bas@allartinc.nl / 06-19920166) of met Marcel Kleijn (marcel.kleijn@regieorgaan-sia.nl/ 06-13182709). 

 

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht