8 maart 2019

Regieorgaan SIA zoekt Adviseur Informatie

Om onze ambities te kunnen realiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Adviseur Informatie op junior/medior niveau.

Wat doet de adviseur informatie?

Als Adviseur Informatie draag je samen met de al aanwezige Adviseur(s) Informatie bij aan het versterken en uitbreiden van het praktijkgericht onderzoek door (beleids)informatie over praktijkgericht onderzoek van hogescholen te verzamelen, analyseren en beschikbaar te stellen. Specifiek gaat het hierbij om het bereik van de programma's en activiteiten van Regieorgaan SIA en het opzetten en onderhouden van een informatie-infrastructuur die het mogelijk maakt aan de verschillende rapportageverplichtingen te voldoen en informatievragen van strategische aard te beantwoorden. Ook draag je bij aan de monitoring en evaluatie van onze programma‚Äôs, met als doel de strategie en het beleid van Regieorgaan SIA continu te verbeteren.

 

Meer informatie

Je kunt uiterlijk dinsdag 26 maart 2019 reageren op deze functie. De gehele vacature staat op de site van NWO. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marcel Kleijn (marcel.kleijn@regieorgaan-sia.nl); of met Tanja Gaustad, adviseur informatie (tanja.gaustad@regieorgaan-sia.nl). 

 

Deze vacature staat tegelijkertijd in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

 

Opgelet: de sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 en 8 april 2019 in Utrecht.

Wij kijken uit naar je reactie!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht