15 mei 2017

Regieorgaan SIA zoekt programmamedewerker (m/v)

Meebouwen aan de kracht van praktijkgericht onderzoek

Wegens groei en verdere uitbouw van onze organisatie, zoeken we een enthousiaste en ondernemende Programmamedewerker (m/v) die met ons het verschil gaat maken.

Als programmamedewerker draag je bij aan de effectiviteit en efficiëntie van Regieorgaan SIA in een zeer bijzondere rol. Je ondersteunt onze programmamanagers met betrekking tot de uitvoering en beheersing van onze subsidieregelingen. Dat gaat o.a. over het bijdragen aan beoordelingsrondes, het verzorgen van de opstelling en bewaking van bijbehorende projectbegrotingen, het beoordelen van ingediende projectbegrotingen, ondersteuning bij het beoordelen van de zgn. voortgangs- en eindrapportages en het behandelen van eventuele wijzigingsverzoeken. Bij voorgenoemde werkzaamheden zal in grote mate gebruik worden gemaakt van ISAAC, de digitale tool die het primaire proces ondersteunt.

 

Je bent een schakel tussen Regieorgaan SIA en de hogescholen. Je treedt op als extern aanspreekpunt ten aanzien van de uitvoering van programma’s en projecten. Ook het geven van voorlichting en advies aan belanghebbenden, bijvoorbeeld met betrekking tot het opstellen van een begroting, behoort hiertoe. Het kader waarbinnen je de werkzaamheden uitvoert zijn onder andere vastgelegd in de NWO subsidieregeling. Waar nodig voer je actief overleg  met je collega’s bij de desbetreffende  stafafdelingen. 

 

Tevens heb je een belangrijke rol in de kwaliteitszorg. Denk hierbij aan het controleren van besluitbrieven, het leveren van een vakinhoudelijke bijdrage aan de evaluatie en optimalisering van de procedures en het uitvoeren van strategische analyses op basis van financiële aspecten van de projecten en programma’s.

 

De medewerker die wij zoeken heeft:

  • Een sterk analytisch vermogen met oog voor detail;
  • Uitstekende kennis van en ervaring met MS Excel;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie in het hoger onderwijs is een pré;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding (in een economische richting);
  • Kennis van en ruime ervaring met de NWO digitale tool ISAAC (of is bereid zich dit snel eigen te maken).
  • De functiespecifieke competenties: initiatiefrijk, oordeelkundig en klantgericht.

Volledige vacaturetekst

Bekijk de volledige vacaturetekst op de NWO-website.

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht