26 juni 2020

Patrick Cramers wordt directeur Institute for Life Sciences & Chemistry van Hogeschool Utrecht

Met ingang van het nieuwe studiejaar wordt onze collega Patrick Cramers, lid van het directieteam en hoofd samenwerking, directeur van het Institute for Life Sciences & Chemistry (ILC) van Hogeschool Utrecht. Als directielid van Regieorgaan SIA is Patrick een van onze teamhoofden en is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles strategische samenwerking en communicatie.

Op 1 september start Patrick bij het Institute for Life Sciences & Chemistry. Het instituut draagt onder de noemer ‘Chemistry of Life’ bij aan de gezondheid van mens en dier en heeft opleidingen en doet onderzoek op het gebied van Food & Health, Health & Diseases en Sustainability. Het instituut heeft ruim 1600 studenten en 85 docenten/onderzoekers.

 

Waardevolle bijdrage

Patrick heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de ambities van Regieorgaan SIA en hij kijkt met plezier terug op zijn tijd bij het regieorgaan: “Regieorgaan SIA is een geweldige organisatie, die een essentiële schakel vormt in de kwaliteit van het praktijkgericht onderzoek in Nederland. Ik ben er trots op dat we de afgelopen jaren de positie van het praktijkgericht onderzoek verder hebben uitgebreid en de aansluiting hebben gevonden bij het missiegedreven innovatiebeleid en de nationale wetenschapsagenda van het kabinet.”

 

Wij danken Patrick voor zijn inzet voor onze organisatie en voor het praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Ook zijn wij verheugd dat hij zich blijft inzetten voor het hoger beroepsonderwijs. De komende maanden zal Patrick zijn taken overdragen aan de collega’s binnen het directieteam van Regieorgaan SIA.

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht