11 september 2014

Kanshebbers RAAK-award bekend

Tien praktijkgericht onderzoeksprojecten van zeven verschillende hogescholen maken kans op de RAAK-award 2014. Met de prijs wil Regieorgaan SIA goed praktijkgericht onderzoek in de spotlights zetten en de bekendheid en kwaliteit van het onderzoek aan hogescholen verhogen.

Dertig aanmeldingen

Dertig RAAK-projecten werden aangemeld voor de RAAK-award. De jury, onder voorzitterschap van Margo Brouns, oud-lector en hoofd Sociaal Planbureau Groningen, heeft uit deze dertig,  tien projecten genomineerd die kans maken op de prijzen. Bij het beoordelen keek de jury onder andere naar de wijze waarop en de mate waarin het project er voor zorgt dat kennis tussen de verschillende partijen daadwerkelijk gaat ‘stromen’. Ook is gekeken naar kennisverhoging, projectresultaat en de duurzame doorwerking van het project in de praktijk en het onderwijs.

 

Tijdens het SIA-congres op 27 november aanstaande worden de RAAK-awards voor de 4e keer uitgereikt. Het winnende RAAK-project levert € 10.000 op. De nummers twee en drie ontvangen  respectievelijk € 5000 en € 2.500. Daarnaast is er een publieksprijs ter grootte van € 2.500. De winnaar hiervan wordt bepaald door de deelnemers aan het SIA-congres.  

 

De genomineerden

De tien genomineerde projecten zijn (in alfabetische volgorde):

 

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht