20 december 2018

Test je wereldverbeterende innovatie op een festival

Welke projecten van hogescholen mogen hun wereldverbeterende innovatie, prototype of onderneming testen op een festival? Regieorgaan SIA en Innofest bieden in 2019 weer testplekken op een festival. Vraag een financiering tussen de € 5000 en € 10.000 aan voor bijvoorbeeld het voorbereiden van testen, prototypen, demo’s of om experimenten te doen. Op deze manier wil Regieorgaan SIA onderzoek en ondernemerschap stimuleren bij hogescholen en de resultaten van het praktijkgericht onderzoek meer onder de aandacht brengen.

Wat moet ik doen om op een festival te testen?

Wil je kans maken op een van de testplekken op een festival, meld je dan aan voor 7 maart 2018. Op basis van deze vooraanmelding maken Regieorgaan SIA en Innofest een voorselectie. Indien je daarvoor wordt uitgenodigd, kan je tijdens de pitchbijeenkomst je project verder toelichten. De pitchmiddag is op vrijdag 22 maart van 13.00 tot 17.00 uur in Utrecht. Een jury beoordeelt de pitches van de verschillende projectteams en bepaalt wie in de zomer van 2018 gaan testen op een festival. 

 

De jury kijkt of jouw project  innovatief is en een sterk verhaal heeft. Verder kijken zij naar de positieve impact op de wereld. En of het testen op een festival een meerwaarde heeft voor het project. Tot slot koppelt jouw project kennis uit het onderzoek van een lectoraat  aan ondernemerschap. 

 

Vooraanmelden kan bij programmamanager Martje van Ankeren. Zie de pagina Festivals living labs voor innovatie op deze website voor alle informatie die je nodig hebt. 

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht