21 november 2017

Gezamenlijke call op het gebied van ICT tussen Nederland en India

Regieorgaan SIA, NWO Exacte en Natuurwetenschappen (NWO ENW) en het Indiase ministerie van Elektronica en Informatietechnologie (MeitY) nodigen onderzoekers in India en Nederland samen met publieke en private partners uit om deel te nemen aan het Indo-Nederlands gezamenlijk onderzoeksprogramma voor ICT.

Het doel van het gezamenlijke onderzoeksprogramma is het bevorderen van innovatie in wetenschap en technologie op het gebied van ICT in India en Nederland. Onderzoeksthema's zijn Big Data en Internet of Things. De call staat open voor samenwerkingsverbanden tussen universiteiten (hoofdaanvrager) en hogescholen (subaanvrager).

 

Een belangrijk criterium waarop de aanvragen beoordeeld worden is de mate waarin de kennis wordt toegepast. Regieorgaan SIA draagt €250.000 bij aan deze call van in totaal ruim 2 miljoen euro. Per project is vanuit Regieorgaan SIA maximaal €50.000 beschikbaar. De overige financiering wordt verstrekt door NWO ENW en MeitY. 

 

De sluitingsdatum van deze call is 6 maart 2018. 

 

14 december 2017: informatiebijeenkomst in Utrecht

 

NWO en Regieorgaan SIA organiseren een informatiebijeenkomst over deze call bij NWO Utrecht op donderdag 14 december 2017, van 10:00-13:00 uur. De call zal hier worden toegelicht en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Geinteresseerden kunnen mailen naar indodutch@nwo.nl.

 

Lees meer over de Indo-Dutch Joint Research Programme for ICT

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht