25 mei 2018

NWO lanceert call voor uitvoering Nationale Wetenschapsagenda

NWO heeft op 24 mei de eerste financieringsronde geopend binnen het onderzoeksprogramma Nationale Wetenschapsagenda (NWA). Met het programma worden breed samengestelde interdisciplinaire consortia gestimuleerd om onderzoeksvoorstellen in te dienen die passen binnen een of meerdere van de 25 NWA-routes. Het onderzoek is gericht op de hele keten van fundamenteel, toegepast en praktijkgericht onderzoek. Voor deze financieringsronde is € 52,2 miljoen gereserveerd. De deadline voor de vooraanmeldingen is op 11 september 2018.

Bij de beoordeling van de onderzoeksvoorstellen zal aandacht zijn voor betrokkenheid van de gehele kennisketen van hogescholen, universiteiten, universitaire medische centra, TO2-instellingen, Rijkskennisinstellingen tot maatschappelijke partners (publiek en privaat). De aanvragen kunnen binnen drie bandbreedtes worden ingediend: € 500.000 - € 2 miljoen , € 2 - € 5 miljoen en € 5 - € 10 miljoen.

 

Regieorgaan SIA helpt hogescholen actief te zijn bij de uitvoering van de Nationale Wetenschapsagenda. Lees daar meer over op de pagina NWA en hogescholen.  

 

Of ga direct naar de financieringspagina op de website van NWO. 

 

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht