Werkbijeenkomst Praktijkgericht Onderzoek in Internationale Context

21 sep

Locatie:
Utrecht

Samen met de Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren wij op 21 september een werkbijeenkomst over praktijkgericht onderzoek aan hogescholen binnen een internationale context.

Het programma

De werksessie is interessant voor lectoren en onderzoekers aan hogescholen werkzaam binnen de thema’s Biobased Economy, Agrofood of Health. Wie ambitie of plannen heeft om met internationalisering van zijn of haar onderzoek aan de slag te gaan of hier al concrete ervaring mee heeft, is van harte welkom.

 

Tijdens de bijeenkomst gaan deelnemers aan de hand van concrete voorbeelden aan de slag met vragen rondom nut en noodzaak van internationalisering. Ook bieden Regieorgaan SIA en RVO informatie en voorlichting over bestaande programma’s, activiteiten en hulpmiddelen die kunnen helpen bij een stap over de grens. Doel van de werksessie is om samen te komen tot gezamenlijke acties.

 

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats bij RVO in Utrecht en duurt van 13.30 tot 16.30 uur, met een aansluitende borrel tot 17.30 uur. Wilt u deelnemen? Geef u dan op via ons aanmeldformulier. Heeft u vragen over de bijeenkomst of wilt u meer informatie? Neem dan contact met op Inez Meurs via inez.meurs@regieorgaan-sia.nl.

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht