Matchmaking bijeenkomst Cybersecurity Call – Digitale Veiligheid & Privacy

13 nov

Aanvang:
09:00
Einde:
17:30
Locatie:
New Babylon, Den Haag

Om de verschillende onderzoeks-, publieke en private partijen, en verschillende onderzoeksdisciplines samen te brengen organiseren NWO en SIA een matchmakingbijeenkomst op dinsdag 13 november 2018 in New Babylon in Den Haag (naast het Centraal Station).

Matchmaking op 13 november in Den Haag

>> Meer informatie en inschrijven voor de matchmaking kan via de website Matchmaking Event Cybersecurity Event 2018.

Alle belanghebbenden worden uitgenodigd om deel te nemen. Het betreft nadrukkelijk niet alleen academische onderzoekers, maar ook onderzoekers van hogescholen en vertegenwoordigers van publieke en private ondernemingen.
 

Over de call

NWO en Regieorgaan SIA publiceren 16 oktober de Call for proposals Cybersecurity - Digitale Veiligheid & Privacy met een budget van meer dan 5 miljoen euro. Bijna 10% daarvan is gereserveerd voor deelname van hogeschoolonderzoekers. 

De thematiek voor de call komt uit de recent gelanceerde Nationale Cyber Security Research Agenda III in het kader van het topsectorenbeleid. Deze agenda is gebouwd op 5 pilaren: Attacks, Defense, Design, Privacy en Governance. De onderzoeksuitdagingen in elk van de pilaren zijn multidisciplinair. Deze call komt tegemoet aan de behoefte om ketenbrede onderzoekssamenwerking op het gebied van cybersecurity te faciliteren.

De call is geïnitieerd en gefinancierd door de NWO domeinen Sociale en Geesteswetenschappen, Exacte en Natuurwetenschappen en Regieorgaan SIA en tot stand gekomen in samenwerking met de partners: Dcypher, Commit2Data, Social Infrastructure Agenda, en de Top Sector Creative Industries.
 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht