Kick-off SPRONG - Vitaliteit en Gezondheid

15 feb

Op donderdag 15 februari presenteren tijdens de kick-off van SPRONG-Vitaliteit en Gezondheid de vier onderzoeksgroepen hun plannen.

Ook is er ruimte voor de aanwezigen om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen en is er aandacht voor andere manieren waarop Regieorgaan SIA het versterken van onderzoeksgroepen ondersteunt.

 

Lees meer over de vier onderzoeksgroepen

 

Doel SPRONG-programma

Hogescholen hebben de ambitie om het praktijkgericht onderzoek uit te bouwen zodat zij hun maatschappelijke opdracht kunnen (blijven) waarmaken. Om de potentie van het praktijkgericht onderzoek ten volste te benutten, is een toename van kwalitatief goed geëquipeerd personeel noodzakelijk. Net als de ontwikkeling van meerjarige onderzoekslijnen en een infrastructuur waarbinnen zaken als kwaliteitszorg en research-datamanagement goed zijn georganiseerd. Met het SPRONG-programma geeft Regieorgaan SIA hier een impuls aan, door hogescholen te ondersteunen bij het opbouwen en versterken van onderzoeksgroepen zodat zij optimaal kunnen bijdragen aan focus en massa van praktijkgericht onderzoek op relevante maatschappelijke thema’s.

 

Lees meer over SPRONG

 

Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht
Nieuws
Nieuwsoverzicht
Kalender
Kalenderoverzicht