Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek

Het doel van de Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek is om senior-onderzoekers te professionaliseren in praktijkgericht onderzoek: het acquireren, voorbereiden en uitvoeren van onderzoeksprojecten. De leergang gaat niet over onderzoeksvaardigheden, maar juist over vaardigheden in het hele proces rondom het doen van onderzoek.

De leergang is ontwikkeld door Hogeschool Windesheim, Hogeschool Rotterdam, Hanzehogeschool Groningen, Saxion en University College Leuven. Het eerste pilotjaar (2015-2016) is met succes afgerond. Zie ook het artikel Handvatten voor praktijkonderzoek. Sinds juni 2016 is Regieorgaan SIA partner in deze leergang. De tweede jaargang (2016-2017) van de Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek gaat in oktober van start en bestaat uit 20 deelnemers van 10 verschillende hogescholen.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de leergang en mogelijk interesse voor deelname in 2017-2018, dan kunt u contact opnemen met: Jolande Donker, secretariaat Leergang Bouwstenen
j.m.donker@pl.hanze.nl

 

Factsheet Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek

Download  (PDF,  48 kB)