RAAK-publiek

RAAK-publiek financiert onderzoeksprojecten van hogescholen in samenwerking met de publieke sector. De regeling stimuleert samenwerking en kennisuitwisseling tussen hogescholen en professionals uit de publieke sector en heeft als doel het creëren van ruimte voor praktische innovaties die direct aansluiten op de dienstverlening door de sector.

Wat is het?

De regeling RAAK-publiek bevordert de samenwerking tussen hogescholen en het beroepenveld van hbo-professionals die werkzaam zijn in de publieke sector. De samenwerking is gericht op kennisontwikkeling en -toepassing. Gestuurd door de vraag vanuit het beroepenveld wordt in netwerken van hogescholen en het beroepenveld onderzoek uitgevoerd.


Wanneer kunt u aanvragen?

In 2018 is er één call voor projectaanvragen RAAK-publiek. De call sluit op 28 juni 2018. Eind maart komen de handleiding en het aanvraagformulier voor deze call beschikbaar.  Ter infomatie staat hieronder de handleiding van de call in 2017.  

 

Meer info?

Heeft u vragen over de RAAK-publiek regeling, dan kunt u contact opnemen met:

Inez Meurs, programmamanager Regieorgaan SIA

E-mail: inez.meurs@regieorgaan-sia.nl 

Tel. nr: 06 - 51 31 91 14

Handleiding RAAK-publiek 2017

Dit is de handleiding voor de RAAK-publiek call met als sluitingsdatum 22 juni 2017. Deze handleiding is ook beschikbaar via ISAAC.

Download  (PDF,  353 kB)

Aanvraagformulier RAAK-publiek - dummy

Hier kunt u een dummy van het aanvraagformulier downloaden. Let op: gebruik altijd de laatste versie van het aanvraagformulier. Deze vindt u in ISAAC onder het kopje aanvraagsjabloon.

Download  (PDF,  738 kB)
Indienen via ISAAC

U dient eerst in te loggen alvorens bij de juiste pagina in ISAAC te komen. Bovenaan de pagina vindt u het aanvraagsjabloon; als u daarop klikt kunt u het aanvraagformulier downloaden. Rechtsboven vindt u de knop ‘pagina acties’ Als u daarop klikt en vervolgens op ‘documenten’, kunt u de handleiding en het begrotingsformat downloaden.

 

Meer weten over het indienen via ISAAC? Klik hier

 

RAAK-publiek in 2016

In 2016 was er voor RAAK-publiek één ronde. De sluitingsdatum was 28 juni.

In deze ronde zijn 24 onderzoeksprojecten gefinancieerd. Lees hier welke projecten dat zijn.

 

Projectbeheer

U bent gedurende de looptijd van uw RAAK-publiek project verantwoordelijk voor de terugkoppeling van wijzigingen en voor de monitoring. Lees hier meer over het beheren van uw onderzoeksproject.

 

De handleiding van RAAK-publiek 2015 en 2014 kunt u opvragen via secretariaat@regieorgaan-sia.nl

 

RAAK-projectenbank

In de RAAK-projectenbank vindt u een overzicht van alle RAAK-projecten met daarbij een korte samenvatting van het project. In de projectenbank staan zowel lopende als afgeronde projecten.