Projectbeheer

U bent gedurende de looptijd van uw onderzoeksproject verantwoordelijk voor de terugkoppeling van wijzigingen en voor de monitoring. Deze verplichtingen vindt u terug in het subsidieverleningsbesluit. Hieronder vindt u meer informatie over het beheren van uw onderzoeksproject, hierna 'projectbeheer' genoemd.

Het projectbeheer van uw onderzoeksproject loopt via ISAAC. Alle formulieren die u nodig heeft voor het beheer en de monitoring van uw project, vindt u terug in ISAAC.

 

Wilt u meer weten over hoe te werken met ISAAC? Klik hier.

 

Mocht u inhoudelijke vragen hebben, kijkt u dan op de pagina van de betreffende regeling welke programmamanager u kunt aanspreken.

 

Financiën

 

In 2017 is de loonkostensystematiek en de wijze van verantwoording gewijzigd. In onderstaande documenten worden de wijzigingen toegelicht en veelgestelde vragen beantwoord: 

Aanpassing loonkostensystematiek

Download  (PDF,  375 kB)

Aanpassing toepassing FSR

Download  (PDF,  254 kB)

Vragen en antwoorden over de loonkostensystematiek en FSR

Download  (PDF,  70 kB)
Projectbeheer Take-off hbo

Voor de eerste twee rondes van Take-off hbo staan de formulieren voor het projectbeheer niet op ISAAC, maar zijn ze op deze pagina te downloaden. De Take-off projectteams dienen uiterlijk acht weken na de einddatum van het project de eindrapportage in te leveren.

 

Deze eindrapportage bestaat uit : 

  1. een inhoudelijke rapportage, inclusief een overzicht van prestatie-indicatoren
  2. een financiële rapportage van het project conform format projectbegroting

 

Voor projecten uit Take-off hbo ronde 1 en 2 stuurt u de ingevulde formulieren per mail aan wouter.segeth@regieorgaan-sia.nl met c.c. aan monique.overbeek@regieorgaan-sia.nl

 

Vanaf de derde ronde Take-off hbo dienen deze formulieren ingediend te worden via ISAAC.

 

Formulier eindrapportage Take-off hbo

Download  (DOCX,  787 kB)

Financiële rapportage Take-off hbo

Download  (XLSX,  1.633 kB)