Nieuwsbrief Regieorgaan SIA

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven downloaden.

Wilt u de nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief oktober 2018

Met een teaser voor het SIA-congres 2018 en een terugblik op de presentatie van de eerste hbo postdocs. Verder is er ook aandacht voor de aankondiging van de nieuwe subsidieronde Sport en Bewegen, de aftrap van de NWA-route circulaire economie en een uitnodiging voor de voorlichtingsbijeenkomst SPRONG Educatief.

Download  (PDF,  1.361 kB)

Nieuwsbrief september 2018

Met een terugblik op de stakeholderslunch die 24 september plaatsvond. Maar ook nieuws over de Innovation Expo waar op 4 oktober 8 hbo-projecten staan. Verder aandacht voor het rapport Praktijkgericht onderwijsonderzoek in wisselwerking, de nieuwe Nederlandse gedragscode wetenschappelijke integriteit en de succesvolle mixbijeenkomst van Take-off hbo.

Download  (PDF,  1.662 kB)

Nieuwsbrief augustus 2018

Met nieuws over de genomineerden voor de RAAK-award 2018, de kick-off van de hbo- postdoc, de calls voor Take-off en VerDus, een terugblik op de festivals, een update van het Congres, InnoLabs en de werkbijeenkomst Praktijkgericht Onderzoek in Internationale Context

Download  (PDF,  661 kB)

Nieuwsbrief juli 2018

Een terugblik op het diner pensant City Deal, nieuws over de kennisagenda Jeugd, de calls voor Crossover en Living Labs Dutch Delta, een verslag van Welcome to the Village, het testen van Mellow en een update van het Congres.

Download  (PDF,  1.204 kB)

Nieuwsbrief juni 2018

Met nieuws over de SURF Pop Up, onderzoek op festivals, de resultaten van 5 jaar sportonderzoek, de NWA webinar en de Innovation Expo 2018.

Download  (PDF,  1.025 kB)

Nieuwsbrief mei 2018

Met nieuws over de RAAK-award 2018 , het onderzoeksprogramma van de Nationale Wetenschapsagenda, Top-up en over het boek dat onze SIA-collega Thomas Leerink schreef over het onderzoek van NIOZ.

Download  (PDF,  928 kB)

Nieuwsbrief april 2018

Met nieuws over de atlas 'Onderzoek met Impact', onderwijsonderzoek, KIEM-hbo 2018 en de City Deal Kennisdelingsdag op 1 juni.

Download  (PDF,  532 kB)

Nieuwsbrief maart 2018

Met nieuws over het hbo-postdocprogramma, de agenda praktijkgericht ICT-onderzoek en de kalender.

Download  (PDF,  205 kB)

Nieuwsbrief februari 2018

Met nieuws over testen op een festival, de SPRONG-onderzoeksgroepen, Take-off hbo, versterking van onderwijsonderzoek en de call circulaire economie.

Download  (PDF,  664 kB)

Nieuwsbrief januari 2018

Met nieuws over de digitale consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek, de Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek, de kick-off van de SPRONG-onderzoeksgroepen, de calls Demonstrator en KIEM-hbo in 2018 en het testen van innovaties op festivals.

Download  (PDF,  1.087 kB)

Nieuwsbrief december 2017

Met nieuws over de RAAK-awardwinnaars, het postdocprogramma voor onderzoekstalent binnen het hbo, de consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek, Innofest en de Chinese samenwerking van het lectorenplatform Logistiek.

Download  (PDF,  596 kB)

Nieuwsbrief november 2017

Met nieuws over het SIA-congres en de RAAK-reporters, een digitale consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek en een gezamenlijke call met NWO ENW op het gebied van ICT in Nederland en India.

Download  (PDF,  466 kB)

Nieuwsbrief oktober 2017

Met nieuws over het SIA-congres, de RAAK-award, de toegekende SPRONG-subsidie, de licentieovereenkomst tussen Regieorgaan SIA en het Rathenau Instituut en de eerste winnaar van de HBOAward.

Download  (PDF,  708 kB)

Nieuwsbrief september 2017

Met nieuws over: de genomineerden voor de RAAK-award, het SIA-congres, de leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek, cybersecurity-lector Rutger Leukfeldt en onderzoekssamenwerking tussen gemeenten en hogescholen.

Download  (PDF,  1.114 kB)

Nieuwsbrief augustus 2017

Tweede festivalnieuwsbrief over het festivalgras van de Hanzehogeschool Groningen en onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam op Lowlands Science .

Download  (PDF,  815 kB)

Nieuwsbrief juli 2017

Een speciale festivaleditie met al het nieuws over onderzoekers die deze zomer hun prototypes of theorieën test(t)en op de festivals Lowlands, FestiValderAa, Welcome to the Village, Paradigm en Oerol.

Download  (PDF,  677 kB)

Nieuwsbrief juni 2017

Met nieuws over de nieuwe L.INT-lector Nanda Piersma, de gehonoreerde projectvoorstellen van RAAK-PRO, vorderingen op het gebied van open science, een door Take-off mogelijk gemaakt nieuw spel in de Efteling en een bijeenkomst over kennis over verward gedrag met ZonMw.

Download  (PDF,  505 kB)

Nieuwsbrief mei 2017

Met nieuws over de RAAK-award, de City Deal Kennis Maken, samenwerking met Indonesië, de positieve evaluatie van Take-off en het onderzoeksprogramma Sport & Bewegen.

Download  (PDF,  487 kB)