Nieuwsbrief Regieorgaan SIA

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven downloaden.

Wilt u de nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief januari 2019

In de nieuwsbrief van deze maand aandacht voor de 4 miljoen euro voor praktijkgericht onderzoek in het groene domein en de matchmakingsbijeenkomst voor het nieuwe programma SPRONG Educatief. En verder: voorlichtingsbijeenkomst over de Nationale Wetenschapsagenda op 4 april, test je innovatie deze zomer op een festival en de Human Capital call voor de technische installatiebranche. Ook informeren wij u graag over onze nieuwe strategie én onze nieuwe huisstijl.

Download  (PDF,  1.711 kB)

Nieuwsbrief december 2018

In deze brief staat nieuws over de aftrap van GoChem door Staatsecretaris Keijzer, de call voor testen op festivals & SPRONG Educatief, een terugblik op de Horizon 2020 training en de Bengaluru Tech Summit, goed nieuws voor City Deal en de vacature programmamanager 'Groene Domein'.

Download  (PDF,  1.030 kB)

Nieuwsbrief november 2018

In deze editie een uitgebreid verslag van het SIA-congres 2018, de RAAK-Award winnaar en de aankondiging van de Deltapremie. Daarnaast een terugblik op NRC Live en de laatste City Deal bijeenkomst.

Download  (PDF,  1.469 kB)

Nieuwsbrief oktober 2018

Met een teaser voor het SIA-congres 2018 en een terugblik op de presentatie van de eerste hbo postdocs. Verder is er ook aandacht voor de aankondiging van de nieuwe subsidieronde Sport en Bewegen, de aftrap van de NWA-route circulaire economie en een uitnodiging voor de voorlichtingsbijeenkomst SPRONG Educatief.

Download  (PDF,  1.361 kB)

Nieuwsbrief september 2018

Met een terugblik op de stakeholderslunch die 24 september plaatsvond. Maar ook nieuws over de Innovation Expo waar op 4 oktober 8 hbo-projecten staan. Verder aandacht voor het rapport Praktijkgericht onderwijsonderzoek in wisselwerking, de nieuwe Nederlandse gedragscode wetenschappelijke integriteit en de succesvolle mixbijeenkomst van Take-off hbo.

Download  (PDF,  1.662 kB)

Nieuwsbrief augustus 2018

Met nieuws over de genomineerden voor de RAAK-award 2018, de kick-off van de hbo- postdoc, de calls voor Take-off en VerDus, een terugblik op de festivals, een update van het Congres, InnoLabs en de werkbijeenkomst Praktijkgericht Onderzoek in Internationale Context

Download  (PDF,  661 kB)

Nieuwsbrief juli 2018

Een terugblik op het diner pensant City Deal, nieuws over de kennisagenda Jeugd, de calls voor Crossover en Living Labs Dutch Delta, een verslag van Welcome to the Village, het testen van Mellow en een update van het Congres.

Download  (PDF,  1.204 kB)

Nieuwsbrief juni 2018

Met nieuws over de SURF Pop Up, onderzoek op festivals, de resultaten van 5 jaar sportonderzoek, de NWA webinar en de Innovation Expo 2018.

Download  (PDF,  1.025 kB)

Nieuwsbrief mei 2018

Met nieuws over de RAAK-award 2018 , het onderzoeksprogramma van de Nationale Wetenschapsagenda, Top-up en over het boek dat onze SIA-collega Thomas Leerink schreef over het onderzoek van NIOZ.

Download  (PDF,  928 kB)

Nieuwsbrief april 2018

Met nieuws over de atlas 'Onderzoek met Impact', onderwijsonderzoek, KIEM-hbo 2018 en de City Deal Kennisdelingsdag op 1 juni.

Download  (PDF,  532 kB)

Nieuwsbrief maart 2018

Met nieuws over het hbo-postdocprogramma, de agenda praktijkgericht ICT-onderzoek en de kalender.

Download  (PDF,  205 kB)

Nieuwsbrief februari 2018

Met nieuws over testen op een festival, de SPRONG-onderzoeksgroepen, Take-off hbo, versterking van onderwijsonderzoek en de call circulaire economie.

Download  (PDF,  664 kB)