Nieuwsbrief Regieorgaan SIA

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven downloaden. Wilt u de nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meldt u dan hier aan.

 

Nieuwsbrief april 2018

Met nieuws over de atlas 'Onderzoek met Impact', onderwijsonderzoek, KIEM-hbo 2018 en de City Deal Kennisdelingsdag op 1 juni.

Download  (PDF,  532 kB)

Nieuwsbrief maart 2018

Met nieuws over het hbo-postdocprogramma, de agenda praktijkgericht ICT-onderzoek en de kalender.

Download  (PDF,  205 kB)

Nieuwsbrief februari 2018

Met nieuws over testen op een festival, de SPRONG-onderzoeksgroepen, Take-off hbo, versterking van onderwijsonderzoek en de call circulaire economie.

Download  (PDF,  664 kB)

Nieuwsbrief januari 2018

Met nieuws over de digitale consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek, de Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek, de kick-off van de SPRONG-onderzoeksgroepen, de calls Demonstrator en KIEM-hbo in 2018 en het testen van innovaties op festivals.

Download  (PDF,  1.087 kB)

Nieuwsbrief december 2017

Met nieuws over de RAAK-awardwinnaars, het postdocprogramma voor onderzoekstalent binnen het hbo, de consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek, Innofest en de Chinese samenwerking van het lectorenplatform Logistiek.

Download  (PDF,  596 kB)

Nieuwsbrief november 2017

Met nieuws over het SIA-congres en de RAAK-reporters, een digitale consultatie over praktijkgericht onderwijsonderzoek en een gezamenlijke call met NWO ENW op het gebied van ICT in Nederland en India.

Download  (PDF,  466 kB)

Nieuwsbrief oktober 2017

Met nieuws over het SIA-congres, de RAAK-award, de toegekende SPRONG-subsidie, de licentieovereenkomst tussen Regieorgaan SIA en het Rathenau Instituut en de eerste winnaar van de HBOAward.

Download  (PDF,  708 kB)

Nieuwsbrief september 2017

Met nieuws over: de genomineerden voor de RAAK-award, het SIA-congres, de leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek, cybersecurity-lector Rutger Leukfeldt en onderzoekssamenwerking tussen gemeenten en hogescholen.

Download  (PDF,  1.114 kB)

Nieuwsbrief augustus 2017

Tweede festivalnieuwsbrief over het festivalgras van de Hanzehogeschool Groningen en onderzoekers van de Hogeschool van Amsterdam op Lowlands Science .

Download  (PDF,  815 kB)

Nieuwsbrief juli 2017

Een speciale festivaleditie met al het nieuws over onderzoekers die deze zomer hun prototypes of theorieën test(t)en op de festivals Lowlands, FestiValderAa, Welcome to the Village, Paradigm en Oerol.

Download  (PDF,  677 kB)

Nieuwsbrief juni 2017

Met nieuws over de nieuwe L.INT-lector Nanda Piersma, de gehonoreerde projectvoorstellen van RAAK-PRO, vorderingen op het gebied van open science, een door Take-off mogelijk gemaakt nieuw spel in de Efteling en een bijeenkomst over kennis over verward gedrag met ZonMw.

Download  (PDF,  505 kB)

Nieuwsbrief mei 2017

Met nieuws over de RAAK-award, de City Deal Kennis Maken, samenwerking met Indonesië, de positieve evaluatie van Take-off en het onderzoeksprogramma Sport & Bewegen.

Download  (PDF,  487 kB)

Nieuwsbrief april 2017

Met nieuws over de mogelijkheid tot intervisie via de Pitstopvoucher, tips & tricks over Research Data Management, de Startimpuls van de Nationale Wetenschapsagenda, een verkenning naar praktijkgericht ICT-onderzoek en onze samenwerking met Brazilië.

Download  (PDF,  481 kB)

Nieuwsbrief maart 2017

Met nieuws over onderzoekers die prototypen gaan testen op festivals, het Network Applied Design Research, toegewezen onderzoeken kunst en cultuur en de conferentie Gelijke kansen.

Download  (PDF,  516 kB)

Nieuwsbrief februari 2017

Met nieuws over Lowlands Science, Take-off hbo, RAAK-mkb, 21st Century Skills en onderzoek naar de circulaire economie op BNR Nieuwsradio.

Download  (PDF,  331 kB)

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuws over de SIA Roadshow, internationaal onderzoek sport en bewegen, onderzoek op festivals en het grondstoffenakkoord.

Download  (PDF,  448 kB)

Nieuwsbrief oktober 2016

Met nieuws over o.a. regeling op het gebied van circulaire economie, sportonderzoek, intervisiemethodiek praktijkgericht onderzoek en het webinar hogescholen en het mkb.

Download  (PDF,  326 kB)

Nieuwsbrief december 2016

Met o.a. de winnaar van de RAAK-award, een terugblik op het SIA-congres, nieuws over nieuwe lectorenplatforms en de eerste lector bij zowel hogeschool als NWO-instituut.

Download  (PDF,  442 kB)

Nieuwsbrief september 2016

Met o.a. nieuws over de NWA investeringagenda, de onderzoeksagenda van hogescholen, het SIA-congres en de Take-off hbo regeling. Plus een link naar het online magazine 'Investeren in onderzoek'.

Download  (PDF,  470 kB)

Nieuwsbrief augustus 2016

Nieuws over HvA-onderzoekers op Lowlands Science, het lectorenplatform Sport en Bewegen en initiatieven op het gebied van Vitaliteit en Gezondheid.

Download  (PDF,  290 kB)

Nieuwsbrief mei 2016

Met o.a. nieuws over de RAAK-award, het SIA-congres op 30 november 2016 en de SIA-roadshow die in september start.

Download  (PDF,  373 kB)

Nieuwsbrief april 2016

Met o.a. nieuws over circulaire economie, hogescholen en smart cities, en de indieningsdata regelingen Regieorgaan SIA.

Download  (PDF,  411 kB)

Nieuwsbrief maart 2016

Met nieuws over de Nationale Wetenschapsagenda, werkbezoek Brazilië, Research Through Design, toekenningen RAAK-mkb en projecten circulaire economie.

Download  (PDF,  346 kB)

Nieuwsbrief februari 2016

Met nieuws over SURF, RAAK-publiek, het SIA-congres, de Topsector Life Science & Health en de KIEM-regeling Creatieve Industrie.

Download  (PDF,  338 kB)

Nieuwsbrief december 2015

Met nieuws over het SIA-congres, de RAAK-award, het EUREKA! Festival, Take-off, RAAK-PRO en deadlines van RAAK-regelingen in 2016.

Download  (PDF,  214 kB)

Nieuwsbrief november 2015

Met nieuws over het SIA-congres, het factbook praktijkgericht sportonderzoek, KIEM-VANG, het Eureka Festival en de nieuwe regeling Take-off.

Download  (PDF,  234 kB)

Nieuwsbrief september 2015

Met nieuws over de RAAK-award, het SIA-congres, het Weekend van de Wetenschap, Toekomstfondskrediet, onderzoek in de stad en de blog van Willemijn van Gastel.

Download  (PDF,  224 kB)

Nieuwsbrief juni 2015

Met nieuws over sportonderzoek, de RAAK-award, het SIA-congres en de nieuwe regeling op het gebied van Circulaire Economie.

Download  (PDF,  226 kB)

Nieuwsbrief april 2015

Met nieuws over het SIA-congres, de Nationale Wetenschapsagenda, RAAK en de veranderingen binnen NWO.

Download  (PDF,  237 kB)

Nieuwsbrief februari 2015

Met o.a. nieuws over de samenwerking tussen Regieorgaan SIA en KvK en de programma's VerDuS, Research Through Design en Demonstrator.

Download  (PDF,  124 kB)