Nieuwsbrief Regieorgaan SIA

Op deze pagina kunt u onze nieuwsbrieven downloaden.

Wilt u de nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief februari 2020

In de nieuwsbrief van februari kun je lezen over de regeling Top-up, die binnenkort opengaat. Daarnaast in deze nieuwsbrief 24 projecten uit Raak-publiek die zijn gehonoreerd en een aantal interessante oproepen.

Download  (PDF,  1.558 kB)

Nieuwsbrief januari 2020

In de nieuwsbrief van januari 2020 vind je onder andere nieuws over onderwijsonderzoek, zorgrobots en een handig overzicht van de sluitingsdata van onze calls die nu openstaan.

Download  (PDF,  1.698 kB)

Nieuwsbrief december 2019

In de nieuwsbrief van december 2019 blikken we alvast vooruit op nieuwe regelingen en bijeenkomsten in 2020, zoals de bijeenkomst rondom SPRONG Educatief. Daarnaast info over KIEM GoChem en de samenwerking met Innofest, die het in 2020 opnieuw mogelijk maakt om je innovatie op een festival te testen.

Download  (PDF,  2.684 kB)

Nieuwsbrief november 2019

In de nieuwsbrief van november 2019 blikken we terug op een geslaagd SIA-congres, besteden we aandacht aan de winnaars van de Deltapremie en de Raak-award. Daarnaast aandacht voor twee interessante bijeenkomsten in december.

Download  (PDF,  2.069 kB)

Nieuwsbrief oktober 2019

In de nieuwsbrief van oktober tellen we af naar het SIA-congres, hebben we nieuws over de RAAK-reporters en kun je een verslag lezen van onze lunchbijeenkomst rondom missiegedreven innovatiebeleid.

Download  (PDF,  1.782 kB)

Nieuwsbrief september 2019

In de nieuwsbrief van september vind je de genomineerden voor de RAAK-award, nieuws over het SIA-congres en nieuws over City Deal Kennis Maken.

Download  (PDF,  250 kB)

Nieuwsbrief augustus 2019

In de nieuwsbrief van augustus lees je een update over het SIA-congres, nieuws over honoreringen en een artikel over de toekomst van het laden van electrische auto's.

Download  (PDF,  1.081 kB)

Nieuwsbrief juli 2019

In de nieuwsbrief van juli onder andere nieuws over het SIA-congres, 22 honoreringen in RAAK-PRO en Innofest testte een innovatieve rolstoelbank op het Zwarte Cross festival.

Download  (PDF,  1.663 kB)

Nieuwsbrief juni 2019

Lees in de nieuwsbrief van juni over de nieuwe L.INT-regeling. Daarnaast een Save-the-date voor het SIA-congres en een aantal mooie honoreringen van hogescholen binnen de Nationale Wetenschapsagenda.

Download  (PDF,  593 kB)

Nieuwsbrief mei 2019

Lees in de nieuwsbrief van mei alles over de RAAK-award waarvoor nu projecten genomineerd kunnen worden. Daarnaast nieuws over innovatie op festivals en ons jaarbericht 2018.

Download  (PDF,  927 kB)

Nieuwsbrief april 2019

In de nieuwsbrief van april kunt u lezen over de Deltapremie die minister van Engelshoven op 12 november zal uitreiken. Daarnaast nieuws over het programma L.INT, dat ruimtevaarttechnologie naar regionale bedrijven brengt.

Download  (PDF,  1.175 kB)

Nieuwsbrief maart 2019

In maart leest u in onze nieuwsbrief over SPRONG Educatief, de Leergang Bouwstenen, de drie nieuwe KIEM-regelingen, NEXT: hét wetenschapsfestival op 2 mei in Rotterdam en de opening van RAAK-publiek 2019.

Download  (PDF,  1.052 kB)

Nieuwsbrief februari 2019

In de nieuwsbrief van februari een verslag van de bijeenkomst City Deal Kennis Maken met minister Van Engelshoven, informatie over de Deltapremie en het SIA-congres, een bericht over 36 nieuwe hbo-postdocs, en de aankondiging van de workshop SPRONG Educatief.

Download  (PDF,  1.106 kB)